Catering wielkanocny

 

Wielkanocna kompozycja jaj

20 sztuk ( 4 x 5 )

jajka faszerowane pastą z pieczarek

jajka faszerowane łososiem z kaparami

jajka faszerowane pastą z tuńczyka

jajka faszerowane pastą z szynki i szczypiorku

 

Tartinki wielkanocne propozycja 1

20 sztuk ( 4 x 5 )

z jajkiem i kawiorem

z łososiem, cytrynką i koperkiem

z pieczonym schabem i żurawiną

z szynką, korniszonem i papryką

 

Tartinki wielkanocne propozycja 2

20 sztuk ( 4 x 5 )

 z jajkiem, majonezem i szczypiorkiem

ze śledzikiem w oleju, cebulką i papryką

z pieczonym schabem i sosem tatarskim

z pasztetem i korniszonem

 

Sałatki

10 porcji – 150g/porcję

śledziowa z ogórkiem kiszonym, czerwoną fasolą, ziemniakami, jabłkiem

tradycyjna sałatka jarzynowa

hawajska z kurczakiem

z szynką parmeńską, serem gorgonzola i orzechami włoskimi

roladki z wędzonego łososia z serkiem mascarpone

10 porcji

roladki z szynki z pastą jajeczno-chrzanową

10 porcji

tatar z łososia

10 porcji

melon w szynce parmeńskiej z sosem balsamicznym

10 porcji

półmisek mięs pieczystych i pasztetów

10 porcji

deska serów z krakersami i owocami

10 porcji

ciasta